Chůze po žhavém uhlí

Dobrý den milé kolegyně a milí kolegové,

jaké to bylo při chůzi po žhavém uhlí?

Jednoduché…vím dávno, že když cokoliv připustím ve své hlavě, splní se mi to. Je to hodně zvláštní, ale je to tak. Když nemáme bloky, strachy, našeptávače, že je to nemožné, obvykle se ledy hýbou a věci se daří. V okamžiku, kdy začneme pochybovat, zpotí se nám ruce, ztuhnou nohy a nic nejde. Ani vlastní krok. Na seminář Renaty Angelo jsem se objednala tak nějak náhodou, a tak nějak náhodou tam byl firewalking. Vím, že náhody neexistují. Byla skvělá a to hlavní, co mne obohatilo, bylo docela jinde. Nicméně chůze po žhavém uhlí mne dostala. Je to o pohodě, flow, důvěře v sebe. Je to jak u sportovců, když bude vystresovaný, nedosáhne vítězství. Na tomto principu fungujeme všichni.

Jak se budete cítit, když vám řeknu, že jste skvělí a šikovní?

A jak se cítíte, když vám řeknu, že jste to zase zkazili a už toho mám dost??

Vaše tělo to velmi citlivě vnímá, schoulí se, když mu není dobře, ale nic dál nejde, chce být v klidu a nerušeně si odpočívat. Zatímco po pochvale, té upřímné, které v srdci uvěříme, rostou naše křídla. Na tomto principu vnitřního uvolnění, pohody, bubnování na bubínky, soustředění se na cestu, nekoukání se pod nohy a víry, že to dokážu, prostě po žhavém uhlí přejdete velmi snadno a s tím, že si to užijete… ostatní vám fandí, jako vy fandíte jim. Neskutečná radost, komunita, přátelství a nejvíc překvapivé – absolutně nepopálené nohy. Víra v sebe ta hory překonává.

Můžeme to aplikovat na čemkoliv jiném. Když věříte, že tu super zakázku získáte, jste zdravě sebevědomí, tak máte vysokou pravděpodobnost, že to tak dopadne. Když pochybujete, je to z vás cítit, budete působit nejistě a zakázku většinou nezískáte.

V práci mi to jde skvěle, v soukromém životě si už tolik nevěřím…Ale i to je cesta a prostor pro zlepšení. Za klienty se „biji jako lvice“, za sebe se to stále učím.

Přeji Vám, abyste překonávali každý den svoje limity v hlavě. Samozřejmě, budete-li chtít. Je-li Vám dobře ve Vaší současné situaci, je to určitě naprosto v pořádku.

Krásné jarní dny…

P.

Pěva Čouková

Zakladatelka a ❤️ Účetního Portálu ®

www.pevacoukova.cz

P.S.

Šla jsem třikrát…

Komentáře
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře